Sneeuw effecten

Sneeuw effecten zijn in ons wisselende klimaat haast niet meer weg te denken. Showeffects heeft dan ook diverse mogelijkheden om het effect van sneeuwen zo dicht mogelijk te benaderen. U ervaart het sneeuwen alsof de winter is aangebroken en geeft u de maximale winterse sfeer.

We kunnen het sneeuw effect op verschillende manieren realiseren, het laten van vallen van sneeuw of wellicht uw locatie voorzien van een mooi sneeuw plaatje. Door de locatie volledig te decoreren met papiersneeuw. U herkent uw locatie niet meer terug, uiteraard biedt dit ook de uitgelezen mogelijkheid om het binnen te laten sneeuwen of uw indoor kerstmarkt te voorzien van nepsneeuw, maar wat wel zorgt voor de exacte sfeer die het nodig heeft!

Showeffects - Rotterdam

Laten sneeuwen

Wilt u het laten sneeuwen op uw evenement of show, dan kunnen wij dit voor op diverse manieren verzorgen. Zelfs een ruime keuze in sneeuwvlok formaat en materiaal keuze waarmee we het meest gewenste resultaat kunnen realiseren. We hebben sneeuwmachines tot sneeuwkanonnen of wat dacht u van machines om uw event te laten omtoveren tot een winters landschap!?

Lees meer
Showeffects - Rotterdam

Sneeuw decor

Voor uw evenement kunnen we uw locatie of entree omtoveren tot een echt winters landschap. U krijgt het gevoel en een sfeer die onvergetelijk is en een winterse sfeer ademt. Een kerstmarkt is toch geen kerstmarkt wanneer alles in het sneeuw is bedekt, of wat te denken aan uw winterse thema en dan daadwerkelijk sneeuw uit te stralen. Dit kan heel eenvoudig door uw locatie van een laag papiersneeuw te voorzien.

Lees meer
 

Referenties