Waar is het van gemaakt?

Flogos® worden gevormd door een geheim en gepatenteerd zeeprecept dat wordt gevuld met helium.

Hoe lang gaat het mee?

Flogos® gaan zó lang mee als nodig is om gezien te worden. Speciaal ontwikkelde formules verschaffen een houdbaarheid van een paar minuten tot ongeveer een uur. De atmosferische omstandigheden spelen hierin wel een rol, zoals wind en luchtvochtigheid. Over het algemeen “zweven”  Flogos® ongeveer 30 tot 40 minuten.

Kunnen de Flogos over een door mij aangegeven locatie “zweven”?

Onze Flogo operators plaatsen de Flogo Machine in een optimale positie. Flogos zweven met de op dat moment bestaande windrichting mee. De wind verandert op grotere hoogten. Flogos zweven, hoe dan ook, op alle hoogten zichtbaar, honderden, zelfs duizenden meters ver voordat ze oplossen.

Hoe hoog en ver kunnen de Flogos zweven?

Flogos kunnen van 1 tot 20 kilometer ver zweven en kunnen zweven tot een hoogte van 200 meter. Ze stijgen heel langzaam waardoor ze heel lang zichtbaar blijven.

Kunnen ingewikkelde logo’s ook tot Flogos worden gemaakt?

Onze ontwerpers van Flogos ontwikkelen en testen handgemaakte vormen. De Flogos zijn beschikbaar in 60 en 90 centimeter versies. Hoe groter de Flogomachine, des te ingewikkelder een logo mag zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Hoe lang duurt het om een logo tot Flogo te maken?

Onze Flogo ontwerpers kunnen van uw logo binnen 2 dagen nadat u uw bestelling plaatste, een Flogo maken.

Zijn de Flogos milieuvriendelijk?

Flogos zijn groen en 100% milieuvriendelijk voor mens, plant & dier.

Zijn Flogos ook verkrijgbaar in kleur?

Normaal zijn de Flogos wit, maar we zijn succesvol aan het testen met kleuren, met als resultaat dat u voor een meerprijs Flogos in kleur kunt krijgen. Gekleurde Flogos dienen wel ruim van tevoren aangevraagd te worden.

Hoeveel Flogos worden er per minuut geproduceerd?

Elke Flogo machine produceert gemiddeld elke 15 tot 50 seconden een Flogo, maar hangt af van het type machine en de dikte van het schuim. Wij bevelen twee maten machines per evenement aan, zodat je in 7 tot 25 seconden een Flogo kunt produceren, afhankelijk van het type machine en de dikte van het schuim.

Op deze manier vliegen er ruim 350 Flogos per uur vanaf uw locatie.

Hoe groot zijn de Flogos?

Flogos zijn leverbaar in twee maten maximaal 60 en 90 cm.

Zijn de Flogos FAA (door de luchtvaart autoriteiten) goedgekeurd?

Gezien het feit dat de Flogos geen massa hebben en ze gemaakt zijn uit 99% water en lucht, vallen ze wel onder toezicht van de FAA (Federal Aviation Authority). Het is een standaard Flogo regel, dat wanneer een evenement binnen een straal van 8 kilometer van een vliegveld af plaatsvindt , de luchtverkeersleiding van het betreffende vliegveld op de hoogte wordt gesteld, dat er een Flogo evenement in de buurt plaatsvindt.

Kan ik een Flogo machine kopen?

Flogo machines worden alleen geleverd door geautoriseerde Flogo dealers. Flogo machines worden verhuurd voor een bepaalde periode en worden altijd bediend door gecertificeerde Flogo operators. Voor vaste installaties, informeer naar de mogelijkheden!

Wat voor soort klanten maakt gebruik van Flogos?

We hebben evenementen gedaan als parades, festivals, grote openingen en sport evenementen. Kijk voor referenties op onze site. De lucht kent geen grenzen!

Hoe worden Flogo machines getransporteerd?

Gezien het gewicht en de grootte van de machines, worden ze getransporteerd in een grote bus of kleine vrachtwagen. De machine zelf rolt op grote luchtbanden voor makkelijke wendbaarheid.

Wat zijn de elektronische eisen?

Elke Flogo machine heeft een circuit nodig van 10 ampère bij 230 volt.

Referenties