Confetti Elektrische schietsysteem

Met een breed assortiment aan schietsystemen zoals het schietsysteem de E-shot PRO, Power shot en Shot base kunnen we voor vrijwel iedere situatie, discotheek en show een locatie. Met het schietsysteem en Elektrische shooters met variabele maten kunnen we de afstanden waarover de confetti en of streamers vooraf bepalen. De afstanden zijn variabel van 4 tot 15 meter ver. Met streamers kan dit tot ca. 20 meter. Met 1 druk op de knop knalt de vulling confetti en of streamers op het gewenste moment de lucht in. We geven vanuit onze expertise graag advies over de mogelijkheden en veilige installatie.

Streamer Cannon

Hieronder vallen de Stage shot, Stadium shot en Mega Streamer Cannon. Deze schietsystemen zijn geschikt voor nog een stap verder of hoger. De afstanden variëren van 10 tot 20 meter ver, waar de verspreiding wordt verzorgt door een met 8 bar gevulde luchttank welke op het door u gewenste moment wordt afgevuurd met een flinke knal. Informeer voor de mogelijkheden en veilig advies of de confetti kanonnen voor uw show of moment inzetbaar zijn.

 

Partyshooters / handshooters

Vanuit onze opslag kunnen we zelfs voor de doe het zelver ook streamer partyshooters / partypopper leveren welke u met de hand kunt afvuren. Dit is bij uitstek de oplossing wanneer u een kleiner showtje heeft, uw budget niet toereikend is of uw bezoekers zelf het moment wil laten maken.

De partyshooters / partypoppers worden daarnaast ook veel ingezet bij voetbalwedstrijden, eerst paal handelingen, bruiloft tot aan verjaardagen.

Via ons FXshop kunt heel eenvoudig en tegen een scherpe prijs deze partyshooters binnen 2 a 3 dagen in huis hebben, klik hier voor het ruime assortiment aan  partyshooters / partypoppers

FXshop.eu

 

Referenties