Confetti producten

Al onze slowfall confetti is gemaakt van de beste kwaliteit tissuepapier en is tevens behandeld voor de brandveiligheid. Effecten met confettie kunnen worden gecreëerd met behulp van een van onze confetti machines. Daarnaast kan de confetti gebruikt worden als decoratie en de confetti kan tevens gegooid worden met de hand. De beste kwaliteit confetti voor professionals in de speciale effecten! Alle confetti en streamer producten zijn brandveilig volgens NEN-ISO 6941. Een officieel test rapport is op aanvraag beschikbaar.

 Via ons FXshop kunt heel eenvoudig en tegen een scherpe prijs de confetti binnen 2 a 3 dagen in huis hebben, klik hier voor het ruime assortiment

FXshop.eu

 

Streamer producten

Onze papieren streamers zijn gemaakt van de beste kwaliteit tissuepapier en zijn tevens behandeld voor de brandveiligheid. De streamers kunnen gelanceerd worden door elk willekeurig lanceersysteem die voorzien is van een 'lanceer buis'. De beste kwaliteit streamers voor professionals in de speciale effecten! Alle confetti en streamer producten zijn brandveilig volgens NEN-ISO 6941. Een officieel test rapport is op aanvraag beschikbaar.

 Via ons FXshop kunt heel eenvoudig en tegen een scherpe prijs de streamers binnen 2 a 3 dagen in huis hebben, klik hier voor het ruime assortiment

 FXshop.eu

 

Partyshooters / handshooters

Vanuit onze opslag kunnen we zelfs voor de doe het zelver ook streamer kanonnen leveren welke u met de hand kunt afvuren. Dit is bij uitstek de oplossing wanneer u een kleiner showtje heeft, uw budget niet toereikend is of uw bezoekers zelf het moment wil laten maken.

De shooters worden daarnaast ook veel ingezet bij voetbalwedstrijden, eerst paal handelingen, bruiloft, discotheek en tot aan verjaardagen.

Via ons FXshop kunt heel eenvoudig en tegen een scherpe prijs deze shooters binnen 2 a 3 dagen in huis hebben, klik hier voor het ruime assortiment aan partyshooters / partypoppers / handshooters.

FXshop  

 

Referenties